15 Haziran 2014 Pazar

NUMAN USTA

Merhabalar midesine düşkün olanlar! :)

Bu kez sizlerle tanıştırmak istediğim lezzete doyulamadı. Konyalıların tarifiyle Fenni Fırın civarında bir dükkan burası. Elbette açık adresini yazacağım, meraklanmayın :)

Yeşil beyaz tabelasıyla hemen kendini gösterdi bize Numan Usta. İçerisi ne hikmetse boştu, hiç müşteri olmayınca biraz tereddüt ettim elbette ama oraya kadar gitmişken dönmemek olmaz, e bir de açlık denen bir baş belası var ki sormayın gitsin!



Girdik içeri, bir masaya oturduk. Mekan gayet gösterişten uzak bir cadde üzeri lokantası. Garsonların üzerinde bir örnek kırmızı üniforma, arkasında şirket ismi var :) Oturur oturmaz mezelerimiz geliyor, gayet göz doyurucu ve keyifli. Tek sevmediğim yanı iste mezelerdeki yağın zeytinyağı değil ayçiçek yağı olmasıydı. Hesabı öderken belirttiğimizde ise zeytinyağının bazılarına ağır geldiği için kullanılmadığı fakat istenirse konulabileceği söylendi. Zeytinyağı tutkunu biri olarak bunu unutmamam lazım zira ayçiçek yağıyla meze olmaz! 




Mekanda adana kebap, şiş köfte, acılı köfte -Arap köfte-, ve kuşbaşı et bulunuyor. Şiş köfte ve acılı köfte sipariş ettik. Yaklaşık 10 dakika sonra sıcacık köftelerimiz önümüzdeydi. Abartmıyorum, köfteler hakikaten "lezzetli"den fazlasını hakediyor. Hafif sulu kıvamıyla, sıcak sıcak önümüze gelmesiyle, o şahane tadın közlenmiş domatese geçmesiyle gönülleri fethetti! Keyifle yedim bitirdim. :)



Gün içinde işyerinden çıkınca veya alışverişten yorulup acıkınca pişman olmayacağınız isterseniz buyrun adresi: Şems Tebrizi Mahallesi İstanbul Caddesi No: 131 (Eski Fenni Fırın Karşısı)  Karatay/KONYA
Telefon: 0 332 350 70 79
Web sitesi: http://www.koftecinumanusta.com/


Afiyet şifa olsun!
Birlikte de olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder