2 Mayıs 2014 Cuma

EKREM COŞKUN DÖNER

Merhabalar!

Sizleri doğum tarihi pek uzak olmayan ancak kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle Konya'da idol olmaya aday bir mekanla tanıştıracağım. "Önce İnsan Sağlığı" mottosuyla Ekrem Coşkun Döner!


Beyşehir yolu üzerinde ve kocaman yeşil beyaz tabelasıyla dikkati hemen çekiyor.

Restorana geldiğiniz an otoparkta vale sizi gayet kibarca karşılıyor ve kapıdan girene kadar eşlik ediyor. Ekrem Coşkun'un has Konyaspor'lu olmasından mütevellit içerisi tamamen yeşil beyaz dekore edilmiş. Tüm garsonlarda sürekli güleryüz sözkonusu ve böylece mekanımız ilk artısını alıyor. Masaya oturduğunuzda, ortam ne kadar kalabalık olursa olsun garsonlar sizi kalabalığın gerginliğinden kurtaracak biçimde siparişlerinizi alıyor. Adından da anlaşıldığı gibi konsept döner üzerine kurulu. Ancak bilinen dönercilerin aksine Ekrem Coşkun çıtayı yükseltmiş. 

Dönerinizi porsiyon, dürüm veya pilavüstü şeklinde sipariş edebiliyorsunuz. Porsiyonlar 50 gr ile 250 gr arasında değişiyor, benim tavsiyem 150 gr porsiyon tercih etmeniz. Mezelerle birlikte gayet doyurucu oluyor, ne az ne fazla geliyor. Zaten Ekrem Coşkun'un eti öyle leziz ki, hiç rahatsızlık hissetmiyorsunuz. 

Yaprak döneriniz odun ateşinde uslu uslu pişerken kaşık salatası, mevsim salatası, biber turşusu, salatalık turşusu, patates kızartması, közlenmiş soğan ve sıcacık tandır lavaşları sofranıza konuyor. Hepsi de taze yapılmış ve patates kızartması sıcak. Ayrıca mezeleri sürekli tazeliyorlar ve tamamen ikram! 


Yaklaşık 5-6 dakika sonra yine tandır lavaş üzerine konmuş yaprak döner servis ediliyor. Ardından üzerilerine arzu ederseniz tereyağı ekliyorlar. 


Dönerinizin yanında yayık ayranı denemenizi tavsiye ederim. 

Tatlı olarak ise fırın sütlaç ve kazandibi mevcut. Ama dönerin tadı damağınızdan gitmesin diye tercih etmeyeceksiniz :)

Yemeğiniz bittikten sonra ikram edilen çay ve Ekrem Coşkun'un yemekten ve hizmetten memnun kalıp kalmadığınızı sorması ise apayrı bir memnuniyet sebebi.

Üstelik bu kadar güzel hizmetin fiyatı da oldukça uygun. Mekanın kendi web sitesinde fiyatlar mevcut. 



Afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder