20 Mayıs 2014 Salı

TORUNOĞLU

Merhabalar . . .

Bu yazım sizlere Konya'da çok sevilen, her ne kadar fast food dükkanı olsa da  çocuğuyla genciyle yaşlısıyla kendine bağımlı hale getiren Torunoğlu'nu tanıtacak.

Zafer'in ortasında minicik bir dükkan burası. Hava güzelse dışarıdaki iki masadan birinde, ama soğuksa kapı önündeki veya karşısındaki üç masadan birinde, içeride yer varsa alçak tavanlı asma katta veya büfede yiyebilirsiniz.

Torunoğlu'nda atıştırmanın keyfi sanırım biraz da siz oturmuş birşeyler yerken, büfenin arkasında tempolu bir halde çalışanlardan tutun yoldan geçen bin türlü insanı gözlemlemekte. Deneyin bunu cidden farklı hissedeceksiniz!





Gelelim lezzetlere. Torunoğlu'nda tost, hamburger, sosisli, köfte ve bunların çeşitlerini bulacaksınız. Yalnız bu lezzetlerin yanında sıkma portakal veya nar suyu içmek olmazsa olmazlardan. En çok tutulan Torunoğlu lezzetleri sosisli ve hamburger. Eğer çok açsanız bir tane hiç bir zaman kesmez :) Masadaki biber turşularının da tadına bakın. Sosisliyle fena gidiyor :)










Her gittiğimde biraz "büyütseler ya şu dükkanı!", "bi şube açsalar daha çok kazanırlar bence." gibi cümleler kurup her defasında da "yok yok o zaman tadı kaçar" dediğim bir mekan burası. Kısacası midenizi doldurup cebinizi boşaltmak istemiyorsanız Torunoğlu tam size göre!

Adres: Kazım Karabekir Caddesi No: 24/B Meram/ Konya
Telefon: 0 332 351 42 90

Afiyet olsun.

Son olarak; Soma'daki maden faciasında şehit olan kardeşlerimiz için müteessirim . . . Ailelerine bolca sabır ve hayatlarında kolaylıklar diliyorum . . .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder